Bel: 0348-724005
Hypotheek Discount
De voordeligste hypotheek adviseur!

 

Referenties

 

Arnold Duijm, Alphen aan den Rijn

Hele goede ervaringen gehad, iedere vraag kunnen stellen en we werden heel goed geholpen met koop van onze nieuwe woning. De service is top :) geen vraag en geen tijd is te gek om het te vragen. Wij zijn heel blij dat Ron dit voor ons heeft geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat ook heel fijn is.


Nanny Kroon, Urmond
Sympathieke, betrokken en ter zake kundige begeleider in de rare wereld van hypotheken. Zelfs een ritje Zuid-Limburg was niet te veel moeite voor de heer Van Kleef

Marcel Korver, Maarssen
Ron heeft ons gedurende het hele proces deskundig en vriendelijk geholpen. Heeft tevens zorg gedragen voor een zeer goedkope notaris. Absoluut aan te bevelen.


Nancy Ligthart, Loenen aan de vecht
Hele goede ervaringen gehad, iedere vraag kunnen stellen en we werden heel goed geholpen met koop van ons 1e woning. De service is top :) geen vraag en geen tijd is te gek om het te vragen. Wij zijn heel blij dat Ron dit voor ons heeft geregeld. Je word goed op de hoogte gehouden wat ook heel fijn is.

Bianca Hollegien, Oud-Beijerland
Ron is een makkelijk toegankelijke adviseur die mij en mijn man super geholpen heeft met de aankoop van ons eerste huis. Wij wisten van geen toeten of blazen af en hij heeft ons met dit hele traject begeleid. Komt met een goed en duidelijk plan. Geen vraag is te gek. Makkelijk
bereikbaar ook via whatsapp. Wij zijn Ron dankbaar voor al zijn goede hulp en wonen nu in ons droomhuis.


Kevin Steehouwer, Rotterdam
Prima vent om mee samen te werken. Is altijd bereid om je te helpen waar nodig is. Als je vragen hebt kan je hem altijd bereiken (helemaal top omdat het makkelijk via WhatsApp kan). Helpt je zelfs
als hij op vakantie is! Zoekt alles goed voor je uit en legt het ook in Jip en Janneke taal voor je uit (voor diegene die er geen verstand van hebben). Al met al een top vent!!!

Pim van der Linden, Utrecht
Fijne vent om mee samen te werken. Hij is zeer flexibel en altijd bereikbaar (ook via whatsapp); zeer prettig voor als je veel werkt en weinig tijd hebt. Verder heeft Ron een duidelijke uitleg en vermeld alles wat je moet weten.

Bart Melief, Bussum
Toffe gast om mee te werken! Geen omhoog gevallen gladjakker, maar een betrokken kerelmet verstand van zaken. Reageerde snel en hield me steeds goed op de hoogte. Doet wat ie belooft en voor de prijs waar hij mee adverteert. Kwam vrijblijvend langs voor een gesprek. Eigenlijk wilde ik alles zelf regelen, maar ik ben achteraf heel blij dat ik hiervoor heb gekozen.

I. Chen, Utrecht
I had very positive experience with Esculentum in my mortgage application. The service I received from the advisor is superb! Compared to other mortgage advisor I had the intake,the advisor at Esculentum is much more patient, dedicated and full of drive.
He offered me very thorough analysis of the mortgage product and related life insurance. During the whole process, he provided me update promptly and acted very swiftly. Even with the most picky mortgage provider which offers the most favorable rate, the
whole process was competed within 4 weeks. I am very satisfied with the service received at HypotheekDiscount and feel lucky that I selected this advisor.

Bianca Rafaela, Rotterdam
Goed in zijn werk! Naast geld verdienen ook belangen van de klant in ogenschouw nemen.

 

Eric Veerman, Woerden
Terzake kundig en prettig om mee samen te werken


Harold Van der Schinkel, Amsterdam
Perfect geregeld super bedankt voor alles

Prijslijst Hypotheekadvies 2019

Hypotheekadvies
€ 995,00
Inclusief advies aan huis en bijbehorende verzekeringen.
Hypotheek Advies DGA of ZZP met NHG
€ 1.095,00
Vanaf 2019 dient een inkomensverklaring afgegeven te worden door een NHG geselecteerd specialist. De kosten worden door hen verrekend en is afhankelijk van de ondernemersvorm.
Verhoging huidige hypotheek/2e hypotheek
€ 995,00
Inclusief advies aan huis en bijbehorende verzekeringen.

Exclusief evt kosten bank.
Hypotheekadvies DGA/ZZP
€ 1.295,00
Inclusief advies aan huis en bijbehorende verzekeringen.

Hypotheekadvies DGA/ZZP
€ 1.095,00
Bepaalde banken (o.a. BLG, Centraal Beheer en Nationale Nederlanden) laten het inkomen bepalen door een extern bureau, Raadhuys,. De kosten daarvan worden separaat door hen in rekening gebracht. De toeslag DGA/ZZP komt daarmee te vervallen.

Advies aan huis, inclusief bijbehorende verzekeringen.
Pensioen Hypotheek
€ 1.495,00
Inclusief advies aan huis.
Hypotheekadvies Afwijkend Belastingdruk
€ 1.495,00
Inclusief bijbehorende verzekeringen en advies aan huis
Ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid
€ 995,00
Aanpassen aflosvorm
€ 250,00
Exclusief eventuele kosten geldverstrekker
Losse overlijdensrisico verzekering
€ 75,00
DELA uitvaartverzekering
€ 75,00
De prijs is per gezin.